Alle dikt med utropstegn!

Torsdagsdiktene jeg poster er tenkt å være skrinet med det rare i. Ofte er det rare helt nye dikt, dikt jeg skriver der og da, rene stuntdiktene. Noen av dem er vellykkede, og blant de mest leste av alle mine dikt her på bloggen. Ofte tenker jeg at jeg skal vente med å poste dikt en torsdag, til jeg er klar for å skrive et nytt dikt, og så glemmer jeg hele torsdagsdiktet en måned.

Og to, og tre, og fire. Blar man i fanen til høyre, den med arkiv, så vil man se alle måneder bloggen har eksistert, og hvor mange dikt som er postet den måneden. Man kan gå inn i eldre måneder, og se hvilke dikt som ble postet da. Det står et tall, og det tallet er hvor mange dikt som ble postet. De fleste år skal tallet være 7 for hver måned, ett dikt for hver ukedag, men det finnes også år som har 8, som har 10 og 11, og som har 28, 30 og 31. Det er årene jeg har postet flere enn et dikt for dagen noen dager, som oftest for søndagen, med ekstra dikt for verdenslitteraturen. I 2009 postet jeg dikt for hver dag gjennom hele året.

Når jeg har tid, og også noen ganger når jeg ikke har det, går jeg inn og etterfyller hullene, så det blir korrekt. Da er det ofte torsdagshull som skal fylles, og da må jeg finne dikt fra andre kategorier.

Sånn som nå. Det er juni 2019, og jeg skal poste for november 2017. Dette er en lang innledning. For det korteste diktet jeg har skrevet.

Alle dikt med utropstegn!

Dette dikt skal ikke ødelegges med flere ord.

ES2015

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s